Photos

Description

Në breg të detit, Aty ku zhurma e dallgëve dhe Flladi i lehtë i verës, ëmbëlsojnë ditët tuaja… Aty ndodhet ”HOTEL FROJD” – Magjia e Re e Turizmit shqiptar. Arkitekturë moderne, Produkte të freskëta të detit e të tjera gatuar nga Kuzhinierë Italian, Verëra cilësore, Koktejle, Ëmbëlsira, Gjithçka për të kënaqur klientët tanë. Panoramë, Standard i lartë, Bregdet i mrekullueshëm, Ambjente për çifte, familjarë dhe miq, Muzikë Live, Kënd lojërash për fëmijë, Shëtitje në det, Vizita në monumentet e kulturës, Një arsye më shumë për të ardhur në Shëngjin !

Visited 889 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: