Photos

Description

I vendosur në një nga zonat më të mira të Tiranës, vetëm 1Km larg qendrës së saj, rrezaton cilësi, standard, dhe një kujdes dinamik ndaj klientelës. Bar unik i stilit klasik, Restorant me gatime tradicionale dhe të freskëta, por edhe pjato nga Kuzhina më e mirë italiane me bazë peshkun, mishin, pastat apo perimet. Dhoma të mirëmobiluara, Sallë konferencash, Evente mbreslënëse dhe Organizime unike, Parkim dhe Një skuadër miqësore & profesionale në shërbimin tuaj. FERRARI: Komfort, Relax, Çmime shumë të mira.

Visited 740 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: