Photos

Description

Një Pikë e fortë referimi për klientelën. Erandi : Bar – Restaurant – Pizzeria, Hotel, Karburant ( Fuel Station ” KASTRATI ” ), Parkim pa limit dhe Always Open. Staf profesional, Kujdes ndaj klientit, Çmime konkuruese. I prekshëm nga të gjithë !

Visited 667 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: