Photos

Description

Bar, Restorant dhe Një Hotel i standartit EU. Gatime nga Grilli, Pasta, Pizza, Shërbim miqësor dhe profesional. Dhoma të Mirëmobiluara, Klientë vendas, por edhe nga Shqipëria e më gjerë, Cmime mjaft konkuruese.

Visited 875 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: