Photos

Description

Një hotel luksoz me 5 Yje, Arredim me Stil, Klas & Design, dhe në qendër te qytetit. Dhoma Standard dhe Deluxe sipas standartit BE, Bar – Restaurant me Kuzhinë Italiane & Tradicionale, Salla për Konferenca biznesi dhe Një pamje verbuese e qytetit të rrethuar nga Malet e Larta, si edhe Evente per ditët tuaja Speciale. Organizim i Tureve 1-3 ditore në zonën e Bulqizës.

Visited 832 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: