Photos

Description

Bar – Kafe dhe Bar në Verandë, Hotel dhe Motel i një cilësie mjaft të mirë dhe Me çmime mjaft ekonomike. Staf profesional, Kujdes dinamik për klientët, Parkim.

Visited 705 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: