Photos

Description

Hotel i Standardit EU dhe 30 ( tridhjetë ) Dhoma të Mirëmobiluara me Cilësi dhe Design. Ushqime Bio, gjithashtu edhe mjaft të shëndetshme për Klientët tanë. Një vendodhje kyçe në treg, si edhe çmime mjaft konkurruese. I vendosur 1Km nga Aeroporti i Tiranës, ”AURELIS” shkëlqen me tërë performancën e vet, duke u renditur kështu tek Njësitë më të mira të shërbimit në aksin Tiranë-Durrës, si edhe në aksin Tiranë-Qafë Kashar – Rinas. HOTEL AURELIS: Traditë, Mikpritje, Atmosferë dhe Prestigj !

Visited 843 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: