Photos

Description

Një Qendër Turistike rekreative dhe, që ofron Mikpritje, Risi, Komoditet, Kujdes dinamik ndaj klientelës dhe Çmime shumë të mira. Dhoma familjare, Dhoma dyshe, Dhoma njëshe, Suita, dhe të gjitha këto, sipas Standartit më të lartë në treg. Po kështu, Kompleksi përmban edhe Sallë takimesh, Internet WI-FI, Faks, Shtyp, TV, Telekonferencë, etj. Restorant me gatime tradicionale dhe europiane, Evente dhe Organizime mbreslënëse, Ambjente fantastike dhe të dekoruara në mes të bjeshkëve plot freski. Edhe Salla sportive, Ambjente të pafund për Sportin e SKI-ve, Parkim pa limit, dhe një nga Impjantet më Interesante të Kosovës e më gjerë. ”ARXHENA”: HOTEL Resort – SKI Resort

Visited 1285 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: