Photos

Description

Hoteli më gjigand në Orikum dhe Një nga më të mirët edhe në Shqipëri. Bar, Restorant, Piceri, Hotel, Gjelbërim, Parkim pa limit, Largësia nga deti: 200 m, Ambjente relaksi dhe Një ekip miqësor në shërbimin tuaj.

Visited 790 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: