Photos

Description

Resort fantastik dhe hapsira pa limit. 2Pishina për fëmijë dhe 1 Pishinë për të rritur në përmasa 2200 m/2. Sallë mbretërore për eventin tuaj. 12 Dhoma hoteli dhe 22 Vila luksoze, buzë Erzenit. Panoramë fantastike dhe pushime mbreslënëse.

Visited 4681 times, 12 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: