Photos

Description

Një depo gjigande e Materialit ndërtimor. Gjithçka për shtëpinë, vilën tuaj, për Godina civile dhe industriale, dhe kjo me çmimet më të mira në treg. HASI -R: E vendosur në një Pikë kyçe të aksit Gjakovë – Prizren, rrezaton Standard, Korrektesë me klientelën dhe Partneritet të qëndrueshëm. HASI-R: Gjendet në Toplistën e Bizneseve më të suksesshme në këtë zonë.

Visited 1147 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: