Photos

Description

Një bar i klasit të lartë dhe Koktej të ndryshëm të përgatitur nga profesionistë. Arredim neoklasik, Ambjente të gjelbëruara, Parkim dhe Relax. Edhe Piceri apo Mezeri të ndryshme – ”shoqëruese” të pijeve tuaja. Gjithçka bukur dhe Ideale për kohën tuaj të lirë.

Visited 734 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: