Photos

Description

Themeluar më 1981, sot shkëlqen në fushën e mobilimit. Dhoma gjumi, Dyshekë, Garnitura, Kuzhina, Aksesorë arredues, Çmime shumë të mira… Dhe me disa dyqane në të gjithë Kosovën.

Visited 2155 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: