Photos

Description

Ndërmarrje për Prodhimin e Elementëve nga Betoni dhe kjo me cilësinë më të lartë në treg. Kubëza betoni plot Stil, Klas dhe Design. Fortësi e lartë, Shumëllojshmëri ngjyrash, Standard europian, Investim në shkallë të madhe dhe Teknologji e përparuar. Projekte të realizuara në afat në Objekte civile dhe industriale, Prodhim shumicë – pakicë sipas kërkesës, Ekip profesional, Përkushtim i vazhdueshëm dhe padyshim është një nga kompanitë më të mira të Kosovës.

Visited 1621 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: