Photos

Description

GRANDE STELLA-Lezhë
Evente të paharrueshme !!
Sallë imperiale për eventet dhe gëzimet tuaja familjare. Hapësirë fantastike, design, arkitekturë unike, staf profesional, menu e pasur, e personalizuar sipas shijeve të klientelës. GRANDE STELLA: Në përditshmërinë e saj edhe bar-restorant me gatime tradicionale dhe europiane. GRANDE STELLA: Cilësi, standard dhe çmime mjaft të mira gjithashtu.

Visited 912 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: