Photos

Description

Një Restorant tipik Europian dhe i vendosur mes ajrit të pastër dhe gjelbërimit të pafund të natyrës së papërsëritshme. Një administrator novator dhe vizionar si Abdulla Hanmja, i cili ka investuar shumë në këtë kompleks, me qëllimin e vetëm: ‘’Një shërbim ekselent për klientin dhe kjo në shkallën superiore ‘’! Jo vetëm kaq, por edhe një Bar gjigand në Verandë dhe në Pishina ( gjatë Verës ).Gjithashtu, pjesë e kompleksit janë edhe Super Pishinat fantastike panoramike, Ambjentet e Relaksit, Parkimi, Etj. GRAND PARK ‘’2 LUANËT’’: Organizime mbreslënëse të Eventeve, të tilla, si: Dasma, Gëzime familjare, Ditëlindje, Mbrëmje maturash, Etj. Cilësi e Lartë, Standard, Investim dhe Përkushtim i vazhdueshëm, Kujdes ndaj klientit, Çmime konkurruese dhe Një Pikë e Fortë Referimi për klientelën.

Visited 1743 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: