Photos

Description

Makineri të Reja dhe të Përdorura, për Furra buke, për Mishtore dhe për Pastiçeri. Showroom gjigand në shërbim të klientelës, Produkte dhe Marka mjaft kredibile në treg, nga Zvicra dhe nga Europa, Çmime të shumicës dhe të pakicës. GOLAJ BAK: Gjendet në Toplistën e kompanive në aksin Gjakovë – Prizren, Ju mirëpresim.

Visited 1631 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: