Photos

Description

GERMAN OPTIK-TIRANA
Kualiteti më i mirë !!
Xhama special gjerman të cilësisë së parë, të markës plot kredibilitet ”RODENSTOCK”. Xhama special për fëmijë, xhama special për të moshuar, kundër degjenerimit të shikimit, vizita okulistike të specializuara, korigjime speciale. GERMAN OPTIK-TIRANA: Një laborator modern për montimin e syzeve dhe të gjitha proceset janë të dixhitalizuara. Vizita okulistike nga doktorë të specializuar në Itali dhe Gjermani, shumëllojshmëri xhamash, bashkëpunim me ”Wagner” dhe ”Rodenstock”, lente kontakti, korigjime ekskluzive për fëmijë, zgjidhje të personalizuara dixhitale, lente speciale për drejtim automjeti etj. GERMAN OPTIK-TIRANA: Standard, ekip profesional, oferta të pafund, çmime shume të mira, dhe lider i cilësisë në tregun metropolitan e më gjerë.

Visited 1885 times, 5 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: