Photos

Description

Pajisje Kuzhine dhe Aksesorë, Sisteme mbyllje për mobileri, Kapëse magnetike, Pajisje dyersh, Doreza mobiljesh, Grila ajrimi, Varëse garderobe, Pistona për mbylljen e dyerve, Mentesha të fshehura, Pajisje sanitare, Sisteme me mbyllje elektronike, Ndriçim mobiljesh LED, Lider në cilësi dhe në çmim. GERA KOS: Distributor Zyrtar i ”HAFELE” për Kosovë.

Visited 1388 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: