Photos

Description

Kurse Parukeri 9-të Mujore, Kurse Estetike 9- Mujore, Kurse Thonjsh ( Manykyr + Pedykyr ) 1 – Mujor. Permanent Eyebrow, Permanent Eyelashes, Make up & Hair Artist, Nail Artist, Certified Courses. Sallon Bukurie ”GEOR”: Cilësi dhe Çmime shumë të mira.

Visited 1245 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: