Photos

Description

I vendosur buzë Superstradës Vorë – Fushë Krujë rrezaton Cilësi, Standard dhe Çmime mjaft të mira. Bar neoklasik, relax, Gjelbërim, Parkim i bollshëm, Benzinatë, Vajëra lubrifikantë dhe Aksesorë plotësues, Kujdes dinamik ndaj klientit dhe një Pikë e fortë referimi edhe për turistët nga Kosova dhe që përshkruajnë këtë aks të rëndësishëm.

Visited 808 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: