Photos

Description

Themeluar në vitin 2007, sot është Lider në treg. Grumbullim i bakrit, Grumbullim i aluminit, Grumbullim i plumbit, Grumbullim i plastikës. 6000 Ton në vit metale dhe 4000 ton në vit plastikë. Një rrjet partnerësh të besueshëm në Europë dhe në të gjithë Botën. Teknologji moderne, Staf i kualifikuar, Përkushtim, Ide dhe Realizim i tyre.

Visited 807 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: