Photos

Description

FItIMI GOMISTERI: Goma të Markave EU dhe Shërbime Gomisterie.
FITIMI GOMISTERI: Një biznes mjaft i suksesshëm dhe i dashur për klientelën në fushën e tregtimit të Gomave si edhe Shërbime gomisterie gjithashtu. Tek ”Fitimi Gomisteri” do të gjeni të gjitha llojet e markave plot reputacion botëror, të tilla si: MICHELIN, CONTINENTAL, PIRELLI, BRIDGESTONE, FIRESTONE, DAYTONA, PLATIN, GENERAL, MATADOR, BARUM si edhe mjaft modele të tjera shumë ekonomike. FITIMI GOMISTERI ofron me standardin më të lartë në treg edhe: KONVERGJENCË, BALANCIME, DREJTIM DISQESH, SALDIME DISQESH etj. Për të gjithë klientët që marrin goma të reja, shërbimi i vendosjes dhe konvergjenca ofrohen falas. Garanci produkti nga 6 deri në 12 muaj në varësi të markës së zgjedhur, deri në 70.000 Km.  Punë cilësore, teknologji e përparuar, ekip profesional dhe motoja jonë e përhershme është: Klienti ka gjithmonë të drejtë

Visited 962 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: