Photos

Description

FITIMI – F: Një biznes mjaft i suksesshëm dhe kompetitiv në Fushën e ndërtimit, lyerjes dhe rikonstruksionit. Depo me shumicë dhe pakicë e Llaqeve, Ngjyrave, Fasadë Stiropor, Vegla pune, si Punimi i punës me dorë, etj. Fasada, Regips, Ngjyra, Stiropor, Knauf, Vegla pune. FITIMI – F: Një nga sipërmarrjet më të mira në aksin Prizren – Gjakovë, Standard, Cilësi, Realizim në kohë të çdo projekti dhe Çmime mjaft konkurruese, Ju mirëpresim !

Visited 987 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: