Photos

Description

Një restorant fantastik dhe një investim shumë i mirë në shërbim të klientelës. Gatime të peshkut të freskët, verë cilësore, ushqim kualitativ, hotel, ajër i freskët i detit Adriatik, ambjente komode, kënd lojërash. FISHLAND: Një emër i njohur për pushuesit, impresione, kujtime të paharrueshme dhe çmime mjaft konkuruese. Ejani dhe shijoni freskinë e Gjirit të Lalzit në vetëm një pjatë. Cilësi, Standard, Mikpritje, Përkushtim.

Visited 1463 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: