Photos

Description

FISH HOUSE BLER: Një arredim neoklasik, Një stil dhe design i harmonizuar me shijet më të mira të klientelës dhe me natyrën e papërsëritshme të Patokut. FISH HOUSE BLER: Gatime cilësore të peshkut, Standard, Shumëllojshmëri zgjedhjesh në menu, Kuzhinë tradicionale dhe europiane, Staf profesional, Parkim i bollshëm, Panoramë fantastike, dhe Çmime shumë të mira. Uniciteti, Cilësia dhe Shërbimi impresionues janë të tjera ”vlera të shtuara” të impjantit tonë të gatimit dhe të relaksit.

Visited 811 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: