Photos

Description

Veshje me xham dhe alukobond. Prodhim dhe Montim, Cilësi dhe Garanci. Punë të kryera dhe me standard në Portin e Durrësit, në Portin e Lezhës, në TEG, kudo në Shqipëri, në Kosovë, në Maqedoni, etj. Një kompani plot reputacion në treg, Asistencë, Çmime mjaft konkuruese dhe Kujdes dinamik ndaj klientit.

Visited 1309 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: