Photos

Description

Një Biznes mjaft i njohur dhe i suksesshëm në të gjithë Qarkun e Prizrenit e më gjerë. FARI COMMERC SH.P.K: Gjithçka për Ndërtimet tuaja, civile dhe industriale, dhe kjo në shkallë të gjerë. Blloqe betoni, Oxhaqe, Inerte, Materiale ndërtimi, Teknologji e avancuar, Ekip profesional, Makineri mjaft cilësore, Projekte të realizuara në afat dhe me standard, Çmime mjaft të mira.

Visited 1370 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: