Photos

Description

Një kompani plot reputacion në Prizren dhe në të gjithë Kosovën. Ekskluzivitet i kompanisë së njohur gjermane ”SCHUCO” për Kosovë dhe Shqipëri. Cilësi e Lartë e profilave për Dyer – Dritare, Standard, Garanci, Staf i përkushtuar, Teknologji e përparuar dhe Çmime shumë të mira. EXTE – PLAST: Bëni pjesë të Jetës suaj, Stilin gjerman dhe Produktet kualitative.

Visited 1105 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: