Photos

Description

EXIM METAL
Konstruksione Metalike !!
Kompani e specializuar në projektim, prodhim dhe ngritjen e të gjitha llojeve të strukturave të çelikut në të gjithë Kosovën. EXIM METAL: Konstruksione metalike, objekte industriale dhe tregtare. Teknologjia më e re e saldimit. Inovacion, besueshmëri, eksperiencë, reputacion, profesionalizëm, projektim, prodhim. EXIM METAL: Struktura çeliku në të gjithë Kosovën, punë plot standard dhe në kohë, skuadër kryengritëse, çmime mjaft të mira dhe një pikë referimi për klientelën.

Visited 1412 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: