Photos

Description

Një radio plot reputacion në Tregun shqiptar. Emisione të veçanta dhe profesionalizëm, Risi dhe Promovime të mjaft eventeve apo të mjaft bizneseve shqiptare. Koherencë, Vizion zhvillimor, Çmime shumë të mira.

Visited 695 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: