Photos

Description

Gjendet në Top Listën e Njësive Më të Mira të Shërbimit. Multi – Cuisine, Serves breakfast, Lunch, Dinner & Coffee. Takes Reservations, Good For Groups, Good For Kids, Waiter Service, Outdoor Seating, Parking Lot and Valet parking. Cilësi, Standard, Profesionalizëm dhe një Pikë e fortë referimi për të gjithë ata klientë, të cilët nuk janë të gatshëm të bëjnë kompromis me cilësinë.

Visited 977 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: