Photos

Description

EURO ABI
Kompani Ndërtimi !!
Është padyshim një nga bizneset më të rëndësishme të Kosovës dhe vepron në treg plot reputacion dhe besueshmëri. EURO ABI: Material ndërtimor dhe import; Eksportim të mbeturinave të ndryshme, shitje të makinerive të rënda, prodhim i rërës, transport brenda dhe jashtë Kosovës, pra, një super industri gjigande dhe mjaft kompetitive. EURO ABI:  Cilësi e lartë, standard, staf drejtues vizionar, teknologji e përparuar, megaprojekte të realizuara në afat dhe çmime shumë të mira.

Visited 1066 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: