Photos

Description

EURO-3D: Është në tregun e ndërtimit dhe të shitjes së banesave që prej Shtatorit 2005, duke ofruar Ndërtime cilësore sipas standartit EU, Godina banimi dhe shërbimi bashkëkohore, Korrektesë dhe Profesionalizëm. Shoqëria ”EURO-3D” ka ndërtuar në zonën e Dajtit, në Linzë, tek Kthesa e Kamzës, në Komunën Ishëm-Durrës, në Selitë-Tiranë tek rruga ”Hasan Vogli” dhe në mjaft zona e rajone të tjera të vendit. ”EURO-3D Shpk” u shërben klientëve të saj si një partner i besueshëm duke ofruar kujdes ndaj kërkesave të klientit, seriozitet dhe ndershmëri. Ne i paisim blerësit tanë me Çertifikatë pronësie, dhe kjo brenda afatit ligjor. Një nga Ikonat e veprave tona është Godina tek rruga ”Hasan Vogli”, me njësi banimi e shërbimi mjaft funksionale dhe me një Design e Koncept inxhinierik mjaft të avancuar, si edhe me Çmime mjaft konkurruese gjithashtu. ”EURO-3D”: Ndërtime cilësore, Klientelë e kënaqur, Staf profesional dhe një pikë e fortë referimi për klientelën. ”EURO-3D”: Zgjedhja juaj e parë!

Visited 1176 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: