Photos

Description

Lyerje të Autoveturave, dhe Makinave të çdo lloj, dhe kjo me Cilësinë më të Lartë në treg. Një investim mbrelënës në shërbim të klientelës, Furra moderne të lyerjes, Korrektësi, Standard, Punë dhe Porosi të kryera në afat, Çmime mjaft të mira. E vendosur në një nga zonat industriale të Tiranës, ”Etica Servise” rrezaton Profesionalizëm dhe Mirëqenie. Gjendet në Toplistën e kompanive të këtij lloji në qytetin e Tiranës.

Visited 736 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: