Photos

Description

ESEM MOTORS: Një biznes prestigjoz sa i takon shitjes së makinave të importuara nga Kanada dhe, të gjitha makinat të viteve 2012-2018. Një flotë e tërë makinash GLE, GL, ML, GLX, BMW, X5-X3, dhe të gjitha me dokumentacion të rregullt. ESEM MOTORS: Një ekip miqësor dhe profesional, dhe një pikë e fortë referimi për zgjedhjen e makinës suaj. Cilësi, Standard dhe Çmime shumë të mira, Ju mirëpresim !

Visited 1752 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: