Photos

Description

Shtëpia e Ëndrrave tuaja. Shije, Elegancë dhe Stil për Ambjentet tuaja të Brendshme e të Jashtme, për Shtëpinë apo Biznesin tuaj. ERONC: Partner serioz me kompani të mirënjohura Spanjolle dhe Europiane. Showroom-e gjigande në shërbim të klientit, Magazina dhe Produkte mjaft cilësore, Staf miqësor dhe profesional, Asistencë, dhe Çmime mjaft konkurruese. Ofrojmë: Pllaka Spanjolle dhe Europiane, Mobilje dhe Aksesorë për Tualete, Parket Laminat dhe Druri të kompanive Gjermane dhe Zvicerane. Produkte plot finesë dhe Design, Shumicë – Pakicë, dhe një Pikë e Fortë referimi për Klientelën dhe Ndërtuesit në qarkun e Elbasanit dhe në të gjithë Shqipërinë gjithashtu, Ju mirëpresim !

Visited 1718 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: