Photos

Description

Hotel sipas standarteve më të mira në treg, Bar, Restorant, Tregtim karburanti me pakicë, Vend fantastik qëndrimi për turistët vendas dhe atyre nga Kosova. Një ekip miqësor dhe profesional në shërbimin tuaj.

Visited 1989 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: