Photos

Description

ERES AUTO SERVIS
Standard dhe Përkushtim !!
Një investim teknologjik dhe cilësor në shërbimin më të mirë për  automjetin tuaj. Është padyshim nr1 në aksin Vorë-Shijak (rruga e vjetër e Maminasit) dhe gjendet në toplistën e kompanive më të mira në aksin Tirane-Durrës. ERES AUTO SERVIS: Motorike, xhenerike, elektroauto, lyerje të makinës, rregullim të defekteve të ndryshme me teknikat më bashkëkohore, lyerje të disqeve, testim gazrash, larje injeksioni, larje kataliti, kontroll kompjuterik për makinën tuaj, standard, porosi të realizuara në afat, staf miqësor dhe profesional, korrektësi dhe çmime shumë të mira.

Visited 850 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: