Photos

Description

Pajisje të reja dhe të përdorura për Furra buke dhe Pastiçeri. Marka kredibile europiane dhe Ekskluzivitet i ”POLIN”. Cilësi, Standard dhe Bota e përparuar e teknologjisë. Çmime mjaft të mira dhe Klientë të kënaqur në të gjithë Shqipërinë. Traditë – Eksperiencë dhe Oferta në dinamikë

Visited 787 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: