Photos

Description

ELEKTROAUTO ”EMILI”: Një biznes i suksesshëm sa i takon shërbimeve Auto, të tilla, si: Riparime elektrike, Programim të njësive elektronike të makinave Mercedez-Benz, BMW, Volkswagen, Audi, Etj, Programim të çelësave të makinave, të Pllaketave të Kambios 7G, Pllaketat ISM, Etj. ELEKTROAUTO ”EMILI”: Një risi tjetër e Autoservisit është edhe ndërrimi i Timonit të makines, pra Kthimi i makinës tuaj nga sistemi anglez në atë europian. Skuadër miqësore dhe profesionale, Cilësi e Lartë, Punë të kryera me korrektësi dhe në afat, Klientë të kënaqur dhe çmime konkurruese.

Visited 1067 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: