Photos

Description

EMAK DIVANI
Stili neoklasik dhe modern i mobilimit!
EMAK DIVANI: Një kompani lider në fushën e prodhimit të mobiljeve me fokus tregun shqiptar dhe më gjerë. E krijuar në vitin 2002, sot shkëlqen në treg duke ofruar produkte plot design, standard BE dhe, ku dora e profesionistëve të kualifikuar në vendet europiane është evidente. Ne kujdesemi për detajet, që nga dërrasa, sfungjeri, pëlhura etj, duke ofruar produkte të mirëkuruara, të cilat plotësojnë shijet më të larta të klientelës. EMAK DIVANI: Kolltuqe, divane, kënde, dhoma gjumi dhe mobilime të ndryshme unike për shtëpi, vila, rezidenca, hotele, bar-restorante, zyra, njësi të ndryshme komerciale etj. EMAK DIVANI: Asistencë në arredim, shumëllojshmëri zgjedhjesh, përkushtim i stafit, korrektesë, besueshmëri në treg dhe çmime mjaft konkurruese. Ju mirëpresim!

Visited 863 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: