Photos

Description

ELJOS Kompleks : Një risi në tregun shqiptar. Cilësi, standard, Ekip miqësor dhe profesional në shërbimin tuaj. I vendosur në një Pikë nevralgjike në rrugën F.Krujë – Vorë, rrezaton Një kujdes dinamik mbi klientelën. Veç të tjerash edhe Një Karburant cilësor ELDA, ku ju do të gjeni gjithçka sipas standartit më të lartë në treg. Aty ku qëndrimi juaj bëhet mjaft i Veçantë, dhe Energjitë shtohen.

Visited 748 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: