Photos

Description

Është padyshim Club nr 1 në Ksamil dhe jo vetëm. Bar, Restorant, Pizzeri, Beach, Disko, Camping. Cilësi, Standard dhe një pikë e fortë referimi për klientelën. Më i madhi në Ksamil dhe ndër më të bukurit në Shqipëri.

Visited 1110 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: