Photos

Description

Bar, Restorant, Arredim neoklasik, Sallë mbretërore për dasmën apo eventin tuaj, Pishinë 2000 metër katror, Gjelbërim, Panoramë, Parkim pa limit. Një hotel gjithashtu me standard dhe një Ekip profesional.

Visited 2027 times, 2 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: