Photos

Description

Një prodhues prej guri dhe me Cikël të plotë. Projektim dhe Instalim i Sipërfaqeve për Kuzhina, Shkallë, Dysheme, Kamina. Produkte të rafinuara plot klas dhe design dhe Përvojë e madhe në Industrinë e Mermer-Granitit. Lider në treg sa i takon Cilësisë dhe Çmimit.

Visited 2074 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: