Photos

Description

EGLO-TEOREN
My Light, My Style !!
Cilësia më domethënëse e një shtëpie është drita. Teoren sjell eksluzivisht për publikun shqiptar markën Austriake me famë botërore Eglo. Larmia e ndriçuesve të jashtëm dhe të brendshëm të stileve Eglo, përcjell në çdo rreze drite atmosferë të veçantë, emocionon dhe përçon identitetin tuaj tek miqtë me anë të dizajnit klasik, modern, minimalist apo vintage. Cilësia e shkëlqyer e produkteve Eglo, garantohet nga stafi i trajnuar profesionalisht dhe nga Sistemet Led të mirëkontolluar që ju ndihmojnë të kurseni deri ne 80% të Energjisë Elektrike.
Eglo, aktualisht në gjithë botën numëron më shumë se 18 milion ndriçues në mbi 132 shtete në të gjithë botën. Ndërkohë në Shqipëri falë Teoren Eglo ndodhet ne 17 pika.
Jepini ndriçimin që meriton shtepisë tuaj, duke zgjedhur tek ne, çdo gjë, sipas stilit tuaj të veçantë.

Visited 2843 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: