Photos

Description

EGLAND SHPK: Ndërtime, Rikonstruksione dhe Fabrikë tubash plastikë!
EGLAND SHPK: Një kompani e cila shkëlqen në tregun shqiptar të ndërtimeve, në projekte publike dhe private të realizuara me sukses në mbarë Shqipërinë. EGLAND Shpk zotëron edhe ”Fabrikën e Prodhimit të Tubave Plastikë HDPE 20-500 mm 6-20 bar”, një fabrikë kjo me teknologji të përparuar europiane dhe produkte me një garanci të përjetshme. Lançojmë në treg prej shumë vitesh ”Tuba për ujë të pijshëm dhe Tuba për vaditje”, duke i përdorur ato jo vetëm në veprat e ndërtimit të marra përsipër nga stafi ynë, por duke furnizuar me korrektësi në sasi dhe me çmimin më konkurrues të gjitha bizneset dhe operatorët ndërtues brenda dhe jashtë vendit. Gjithashtu realizojmë në dinamikë Import-Export Plastikë PE 6-20 ATM. EGLAND Shpk është e pajisur me çertifikatën ISO 9001:2008 për prodhime sipas standartit më të avancuar. EGLAND Shpk: Me klientë të kënaqur dhe performancë gjithnjë gjithnjë e në rritje, rezulton sot në toplistën e kompanive më të mira shqiptare.

Visited 1808 times, 3 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: