Photos

Description

Një kompani e Re dhe plot iniciativë në fushën e shërbimit ndaj klientit. Më shumë se 35 makina në shërbimin tuaj, makina këto të modeleve të ndryshme, të standartit, dhe ”të gatshme” në çdo moment për t’u dhënë Me Qera për klientët tanë. Një Flotë cilësore, Asistencë nga stafi ynë, Dokumentacion i rregullt dhe Çmimet më konkurruese në treg. Ju mirëpresim për t’ju shërbyer me cilësi dhe profesionalizëm. Thjeshtojeni Jetën tuaj profesionale dhe të përditshme, duke gjetur zgjidhjen më të mirë tek NE, pikërisht tek ”Easy Rent a Car”.

Visited 1063 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: