Photos

Description

DUROPLAST ”NDREU”: Një biznes gjithnjë e në Avangard, dhe në plotësim të pritshmërive më të mira të klientelës. Prodhim dhe Montim cilësor i: GRILA, QEPENA, PORTA XHAMI, DYER ME PALOSJE, VETRATA, DRITARE ALUMINI. Gjithçka për Ambjentet tuaja Familjare, të Punës dhe të Sipërmarrjes suaj, me Standard dhe me Çmimet më konkurruese në tregun metropolitan, por jo vetëm. DUROPLAST ”NDREU”: Besueshmëri tek klienti, Profesionalizëm, Klientelë e kënaqur, Drejtues kreativ dhe Ekip mjaft i aftë në ekzekutimin në kohë të çdo porosie, Ju mirëpresim !

Visited 1342 times, 1 Visits today

Add a Review

Your Rating for this listing: